Информация за доставка

Поръчките на налични артикули, получени в делничен ден (от понеделник до петък) се обработват и изпращат в рамките на 48 часа от получаване на поръчката, за получаване от офис на куриер или доставка до адрес.

Поръчки на артикули, които не са в наличност в момента на заявяване, а се изработват/набавят след направена поръчка, се изработват и изпращат в срока, посочен в описанието на продукта. 

При възникнали допълнителни въпроси или необходимост от увеличаване на посочения срок, ще бъдете уведомени на посочения от Вас контакт.

Всички поръчки се изпращат съгласно тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес, с възможност за доставка до офис или до адрес, като цената е в зависимост от теглото и обема на поръчката.

Размерът на сумата на куриерската услуга, ще се изчисли по време на финализиране на Вашата поръчка. 

Възможна е минимална разлика в сумата на куриерската услуга при получаване на пратката, поради несъответствия в общото тегло на пратката, изчислено от системата и измереното тегло от страна на куриерската фирма.


ВРЪЩАНЕ НА СТОКА:

-Връщане на стока срещу пълно възстановяване на сумата се приема в 14 дневен срок, при спазване на условията, посочени в Закон за защита на Потребителите

-При установен дефект или грешно изпратен артикул, „СКС България“ ООД поема разноските по куриер за връщането на стоката 

-В случай, че желаете да върнете стоката поради друга причина - разноските по куриер се покриват от Вас


ЗА ЗАПИТВАНИЯ И ВЪПРОСИ:

e-mail: office@safetyzone.bg

тел. 0899780545, 0886253116