За нас

„СКС България ООД“ е българско търговско дружество основано през 2016 г. в гр. Разград и е специализирано в търговията с работно и униформено облекло, работни обувки и лични предпазни средства.

Дългогодишният ни опит /над 10 години/ като експерти по здравословни и безопасни условия на труд ни позволява да сме максимално полезни на нашите клиенти при определяне правилните средства на защита при работа, а индивидуалният подход към всеки клиент ни помага да постигнем най – ефективните резултати.

За изминалото време успяхме да станем представители на реномирани световни производители на работни обувки и вече предлагаме техните продукти на нашите клиенти на възможно най-ниски цени с максимално удължена експлоатационна гаранция.

Целта на нашето бизнес начинание е да задоволим изискванията към работното облекло, работните обувки и личните предпазни средства, както на работещите, така и на работодателя, за да достигнем максимална полезност при изгодни условия. 

Със стартирането на онлайн магазина ни WORK ZONE се надяваме да дадем възможност на повече хора да открият най-подходящият продукт за тяхната работа, хоби или свободно време, като освен предлагането на качествени продукти подготвяме и допълнителни информационни и видео материали, които да улеснят клиента и да гарантират правилния избор на точния продукт.

Ние се гордеем с продуктите, които предлагаме и разбираме, че нуждите и желанията на всеки клиент са различни и затова нашият екип винаги е готов да окаже необходимото съдействие по телефон, електронна поща, skype и/или чрез посещение на място.

Нашите предимства ни правят предпочитан партньор и продължаваме да печелим доверието на не малко фирми в страната.