Работни обувки ALPI S3 CI HI WR HRO

  • 150.00 лв.
  • Giasco
  • G HR058G
  • В наличност

Възможни вариантиВисока обувка изработена от висококачествена водоустойчива кожа с IDROTECH® технология на обработка с рефрактивна вложка и дебелина 1.8-2.0 мм , отличаваща се с висока устойчивост срещу въздействието на абразивни материали.

Windtex® водоустойчива и износоустойчива мембранна дишаща технология , намаляваща изпотяването до минимум.

Мек облицован, подплатен език и зашит отстрани език.

Затваряне на обувката: Затваряне чрез връзки.

Защитно бомбе: Широко защитно TOECAP полимерно комбинирано бомбе с устойчивост на удар до 200J  и изработено съгласно изискванията на EN 12568.

Защита на ходилото от пробождане: MIDSOLE гъвкава антиперфорационна композитна тъкан изработена съгласно изиксванията на EN 12568.

Подметка: Специално разработена HARD ROCK ANTISTATIC  полиуретанова сплав, изработена от антистатичен, устойчив на хидролиза и износване полиуретан , съгласно изискванията на ISO 5423: 92, с противохлъзгащо покритие SRC.

HI: Изолация на подметката от топлина до 300 градуса.

WR: Устойчиви на вода.

HRO: Подметката е устойчива на контактна топлина.

Стелка: Специална двукомпонентна антибактериална, антистатична и противоизпотяваща стелка изработена от специална пяна INSOLE 2000  с висока плътност , отворени клетки и антишокова зона в областта на петата. Стелката е с анатомичен дизайн, сваляща се и подлежи на пране.

Осигуряват ефективна защитана крайниците на работещите при температури до: - 17°C.

Тегло обувка №42: 0,610 кг

Размери: 37-47

Цвят
Кафяв

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър