Работни обувки WELDER S3 CI HRO

  • 130.00 лв.
  • Giasco
  • G 4X122D
  • В наличност

Възможни вариантиВръзките и езика на обувката са скрити под защитен кожен капак, осигуряващ защита на работещи от искри и пръски метал. Обувката БЕЗ метални части.

Кожа: Водоустойчива обувка WRU, кожа /1.8-2.0 мм / , отличаваща се с висока устойчивост срещу въздействието на абразивни материали.

Подплата: Износоустойчива вътрешна част. Подплатен език осигуряващ защита и комфорт, както при прегъване на обувките по време на ходене така и при заемане на принудителни работни пози.

Защитно бомбе: Полимерно комбинирано, устойчивост на удар до 200J , изработено съгласно изискванията на EN 12568.

Защита на ходилото от пробождане: гъвкава антиперфорационна композитна тъкан изработена съгласно изиксванията на EN 12568.

Подметка: RUBBER 4X4, комбинация от полиуретан и антистатична гума.  Подметката е устойчива на хидролиза и износване, с противохлъзгащо покритие SRC.  Допълнителни характеристики на подметката

CI студоизолиращи свойства на подметка до -17°C

HRO устойчивост при контакт с горещи повърхности

Стелка: Комбинация от три материала, антибактериална, антистатична и противоизпотяваща стелка изработена от специална пяна INSOLE 5000  с висока плътност и отворени клетки. Стелката е с анатомичен дизайн, сваляща се и подлежи на пране.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Обувката има области със светлоотразителни елементи за по-добра видимост.

Цвят
Черен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър